Hua Hin semester bostöder

Hua Hin är en av de äldsta, mest traditionella och populäraste badorterna i Thailand och har varit ett strandparadis i århundraden. Förr var det var till och med en populär semesterort för den thailändska kungafamiljen. Numera är Hua Hin en enormt populär helg-tillflyktsort för Bangkoks invånare samt ett omtyckt strandresmål bland utlänningar. Det ligger bara två till tre timmars bussresa söder om Bangkok. Hua Hin är lättillgängligt, vilket definitivt ökar dess popularitet.

Stadens viktigaste höjdpunkter är vackra koloniala radhus, flera fantastiska golfbanor och en åtta kilometer lång sandstrand. Dessa är så klart ingredienser för en perfekt varierad semester. Det finns också ett brett utbud av restauranger och andra matställen, förutom bra boende i alla prisklasser.

Precis som alla thailändska turistmål är Hua Hin fullt av allt från billiga pensionat till lyxresorter på stranden. Medan ryggsäcksluffare nästan utan undantag väljer att bo på pensionat, spenderar faktiskt majoriteten av besökare lite mer pengar och tillbringar nätterna på ett av de fina hotellen i Hua Hin. Långtidsuthyrning är emellertid alltid det billigaste alternativet.

Förutom fantastiska stränder och gammal arkitektur ligger Hua Hins lockelse i det faktum att det är ett bra ställe att ha som bas i flera veckor. Det är ett idealiskt ställe för en längre vistelse, vilket möjliggör utflykter till Bangkok och andra vackra delar av Thailand. Det finns många underbara alternativ för längre vistelser i Hua Hin, inklusive hus med moderna möbler och även villor med privata utomhuspooler . Att hitta en sådant ställe görs bäst genom en fastighetsmäklare i Hua Hin - många av dem ligger i närheten av Hilton Hotel.


Hyr ut ditt semesterboende

Null
(Klicka på bilden för läsa mer)

Vi söker uthyrnings objekt i Hua Hin, Thailand samt runt om i Asien. Gratis att lägga upp sina hus, lägenheter.

Läs mer här!
 

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta