Beacher Hua Hin

I Hua Hin så träffas turister från världens alla hörn och staden är även ett populärt resmål för thailändare och det gör att stränder i Hua Hin blir särskilt aktiva under helger och thailändska semestertider. Man kan dock räkna med rena och vackra stränder där man kan trivas tillsammans med stora och små. Hua Hins stränder har inga speciella strandvägar eller strandpromenader så man måste ta sig ner till vattnet via specifika platser.

Hua Hin Beach

Vill man ha nära till stranden från centrum så är det Hua Hin Beach som gäller. Här har man flera kilometer av vit sand men alldeles vid vattenbrynet så finns det gott om sten och snäckor så badskor kan vara en bra idé. Hua Hin betyder huvud-sten och det här beror på att man längs stranden ser spännande klippformationer. Den södra delen av stranden är lugnare och i den norra delen så kan man inte promenera eller åka med båt.

Suan Son Pradiphat

Suan Son Pradiphat är en ganska okänd strand och det även för thailändare som bor I området. Det här låter förstås fantastiskt och faktum är att vi här finner en lugn strand där den naturliga skönheten har bestått.

Khao Takiab

Khao Takiab var en gång en fiskeby men numera så kan man se detta område som ett turistområde. Det ligger cirka 7 kilometer från Hua Hin och Khao Takiab är en strand som ger dig gott om plats att njuta av naturen och det underbara vattnet. Det finns delar av stranden som är en aning grusiga men den större delen är mysig och består av mjuk och ren sand.

Sai Noi

Till Sai Noi åker man snabbt med bil från Hua Hin. Det här är en av de mindre Hua Hin stränderna och den har en skön känsla där man inte upplever att det är alltför mycket folk på plats. Det här gäller även under helger och något som tillför lugn och ro är det faktum att man här inte kör med vattenskotrar.

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta