Koh Chang semester bostäder

Koh Chang som ibland kallas den mest fantastiska ön i Thailand är unik på grund av sin avlägsna och orörda känsla, sina bergstoppar täckta av djungel och bildsköna vita sandstränder kantade med tropisk växtlighet. Den ligger i östra Thailand och är landets näst största ö efter Phuket. Andra attraktioner är korallrev och ett pulserande nattliv. Trots allt ölhinkspartyn lockar en del unga självständiga rycksäcksluffare är Koh Chang alltjämt mycket lugnare än andra populära partyställen som Koh Samui och Phuket

Efter att ha börjat synas på den vanliga turistradaren bara under de senaste femton åren utvecklas Koh Chang nu snabbt, vilket för med sig ett ökande antal hotell och andra boenden - det finns nu hundratals logialternativ. Det finns enklare bungalower på stranden, men också lyxiga villor och resorter. Däremellan hittar du prisvärda och välutrustade hotell. Det mest prisvärda boendet är dock att hyra ett hus eller en lägenhet. Att hyra ett hus är populärt bland expats och ryggsäcksluffare som stannar längre - priset per dag är mycket, mycket billigare jämfört med hotell och även pensionat, och dessutom kan man laga sina egna måltider vilket också sparar mycket pengar.

Koh Chang är just det rätta stället för en längre vistelse, känslan av tropiskt paradis lockar allt fler besökare. Ön har många olika stränder, vissa lite mer lättillgängliga än andra, några mycket lugnare än andra, och du kan hitta ett hus eller en lägenhet att hyra på de flesta ställen.


Hyr ut ditt semesterboende


(Klicka på bilden för läsa mer)

Vi söker uthyrnings objekt i Koh Chang, Thailand samt runt om i Asien. Gratis att lägga upp sina hus, lägenheter.

Läs mer här!
 

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta