Beacher Koh Lanta

Strax utanför Thailands sydvästra kust så finner vi Koh Lanta som är ett gäng paradisöar som sedan de upptäcktes av turister har blivit ett av de mest eftertraktade turistmål som finns i världen. Det som får så många att komma hit är förstås de vackra stränderna på Koh Lanta. Det här är stränder som erbjuder vit sand, azurblått vatten och strandremsor som sträcker sig kilometer efter kilometer. Här följer några av de Koh Lanta stränder som du inte vill missa.

Kantian Bay

Om man ska utnämna Thailands vackraste strand så ska Kantian Bay vara med i omröstningen. Här finner man den stilla naturen och gyllenbrun sand. Man bör ta med sig snorkel för att få se alla de vackra korallerna som döljer sig alldeles under ytan.

Khlong Dao

Den här stranden ligger mycket nära Ban Saladan. Ban Saladan är den by som man anländer med färja då man åker till Koh Lanta och här kan man finna mer än bara natur vilket kan vara bekvämt för den som behöver service som shopping och annat under semestern. Många kommer hit för att dyka och omgivningarna är mycket vackra.

Long Beach

Med 3 kilometer strand så har man gott om plats på Long Beach. Stranden är mycket långgrund och därmed ett bra val för barnfamiljer. När kvällen kommer så är det dock en helt annan målgrupp som söker sig hit för att festa och njuta av det unika nattliv som erbjuds.

Khlong Kong

Thailändare är kända för att vara vänliga och om man vill uppleva detta på ett intensivt sätt så ska man besöka Khlong Kong stranden som är en Koh Lanta strand som är lång och full av exotiska palmer.

Khlong Nin

Mitt på ön så har vi Khlong Nin där man får den vita stranden och träd som fungerar som parasoller. I bakgrunden så syns berg och regnskog så man får nypa sig i armen för att säkra sig om att det inte bara är en dröm när man kommer hit för att bada och snorkla.

Relax Bay

Vill man slappa och ha det lugnt och skönt så är Relax Bay the uppenbara valet. Här finns inga hotell eller annat serviceinriktat så man får verkligen känslan av en öde strand. Den som är ute efter naturen och lugnet ska välja den här Koh Lanta stranden.

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta