Koh Phangan semster bostäder

Koh Phangan är en av Thailands mest besökta öar. Den ligger i södra Thailand mellan andra populära öar som Koh Samui och Koh Tao och är ett riktigt tropiskt paradis, hem till frodiga regnskogar, underbara stränder och fantastiska korallrev. Det som den är mest känd för är dock de månatliga fullmånefesterna. Dessa fester äger rum på Haad Rin Beach en gång i månaden och pågår hela natten. Det rör sig om enorma fester som drar in folkmassor så stora som 30.000. När festen är slut töms stranden och ön igen, priserna sjunker och lugnet återvänder.

Eftersom fullmånefesterna mestadels lockar unga budgetresenärer är Koh Phangan hem till otaligt boende för ryggsäcksluffare såsom vandrarhem, strandhyddor och pensionat. Med det sagt rör sig Koh Phangan långsamt bort från sitt backpacker-relaterat ursprung och börjar fokusera mer på familjer och paketresenärer, liksom folk som vill stanna en längre tid.

Koh Phangan är mer än fester och huvudstranden. Det finns många dolda sandstränder och fridfulla vikar där du kan tillbringa veckor i sträck. De flesta husen för långtidsuthyrning ligger inte vid stranden, men det finns naturligtvis några som gör det. Ett helt litet hus kan hyras för omkring 5000 till 6000 baht per månad - detta inkluderar ett sovrum, el och vatten, kök, badrum och Wi-Fi. Hus med två sovrum kostar ungefär dubbelt så mycket. Långtidshyror är vanligtvis lägre ju längre du stannar. Att bo en hel månad till exempel kostar mindre än dubbelt så mycket som en halv månads vistelse. En halv månad i en hus med ett sovrum kostar ca 5000 till 7000 baht, medan två sovrum kostar mellan 9000 och 15.000 baht.


Hyr ut ditt semesterboende


(Klicka på bilden för läsa mer)

Vi söker uthyrnings objekt på Koh Phangan, Thailand samt runt om i Asien. Uthyrnings webbplatsen är proffsig och seriös samt gratis att lägga upp sina hus, lägenheter.

Läs mer här!
 

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta