Stränder Ko Samet

Det finns så många underbara stränder på denna ö och det kan vara väl värt att planera in besök under semesterns gång. Genom att promenera och besöka stränder vid olika tidpunkter så kan man finna sina egna smultronställen. Den som upptäcker Koh Samets stränder ser garanterat dessa som gömda skatter…

Diamond Beach

Det här är den längsta stranden på ön som ligger längsmed den nordöstra delen. Om du vill ha en lugn och stilla upplevelse vid stranden så är detta det bästa valet. Här är det otroligt vackert och det pågår inte en massa aktiviteter på stranden och i vattnet som kan störa naturupplevelsen.

Ao Vong Duan

Det här är en kortare strand än Diamond Beach men med sina 500 meter så är den ändå tillräckligt stor för att ge känslan av att man har en massa plats för sig själv. Många rekommenderar denna strand för de vackra soluppgångarna som man här kan beskåda.

Ao Prao

Vid denna strand så finns det flera lyxhotell. Stranden har en längd på 200 meter och här är det otroligt vackert vid dygnets alla tidepunkter.

Ao Noi Na

Ytterligare en lugn strand där man verkligen kan slappna av och uppleva naturen. Stranden kantas av flera orter och en av dessa är en fiskeby.

Ao Pakarang

Här så får man här en känsla av hur livet ser ut för de som bor i området. Den som vill smaka skaldjursrätter då de är som bäst i Thailand ska besöka denna strand. Här finns det flera olika skaldjursrestauranger där rätterna alltid är färska och priserna humana.

Ao Cho och Ao Tan Tawan

Det här är två stränder som ligger i samma vik. Här kan du ha en lugn och skön upplevelse där den vita stranden och det klara vattnet står i centrum.

Ao Thian

Vill du bo i bungalow vid en öde strand där du slipper en massa oljud från diverse aktiviteter så ska du sikta in dig på denna strand. Här finns det en hel del stenbumlingar längs stranden och man kan ge sig på fridykning i området. Det finns även vanliga semesteranläggningar i närheten för den som även vill ha tillgång till pool och annat som ingår då man bor på ett hotell.

Ao Kui

Den här stranden bjuder in till långa promenader för den som vill se solen gå ned och upp. Här är man inte så nära nattliv och stranden brukar även ha gott om plats för de som besöker den.

Ao Wai

Man kan promenera från Lung Dam Beach till denna strand. Här finner vi kokospalmer och en plats där du verkligen kan känna havets energi och dofter.

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta