Alla Golf Banor i Thailand » Golf Banor i Koh Samui

Royal Samui Golf & Country Club

En golfsemester till Thailand kan mycket väl inkludera Royal Samui Golf & Country Club (RSGCC). Det här är en 9-hålsbana på Koh Samui som ger duktiga spelare en utmaning och nybörjare en skön start. Banan anlades 2006 med målet att erbjuda en alldeles unik golfupplevelse. Man får nog säga att detta mål har uppnåtts med råge. Det beror dock inte så mycket på golfbanans kvalitet utan snarare på den surrealistiska omgivningen som man spelar i.

Royal Samui Golf & Country Club (RSGCC) ligger på ett berg mellan Lamai och Cheweng. I och med att banan är så högt belägen så har man en fin utsikt över havet och andra öar som finns i närheten. Höjden gör även att man med lätthet ser strukturen på banan och även om det är full längd mellan hålen så kan man se vart man är på väg. Det här behöver man med tanke på att banan är rätt svårspelad med smala fairways och hål som skyms då man kommer närmre.
På Royal Samui Golf & Country Club (RSGCC) så huserar man inga mästerskap och det är nog lika bra. Med denna fantastiska utsikt så är frågan om någon skulle kunna koncentrera sig ordentligt. Eftersom banan inte är till för mästerskap och professionella träningar så kan man inte räkna med perfekt skick, och en del menar att fairways är en aning hårda. Det blir en trevlig utmaning för den som vill bli bättre och en skön introduktion för den som mest hänger med. För vänner och familjer där det egentligen bara är en eller två som bryr sig om golf så är Royal Samui Golf & Country Club (RSGCC) ett fantastiskt alternativ där alla som är med kan njuta av den unika upplevelsen.
 

Namn Royal Samui Golf & Country Club
Plats Lamai
Adress 215/1, Moo 4
Lamai, T-Maret, Koh Samui
Surat Thani 84 310, Thailand
Hål 9 Par 36
Grundad 2006
Tel. +66 (0) 77 45 84 49
Webbplats www.rsgcc.co.th

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta