Gringos Cantina - Mexikansk

Restaurang Gringos Cantina har serverat Tex-Mex på Koh Samui under nästan 20 år. Beläget i Chaweng på en sidogata mittemot infarten till Ark Bar, väg 1 (Soi 1) bakom Islander restaurang på Chaweng beach road. Gringos Cantina har en varierad meny bestående av klassisik traditionell Tex - Mex tillsammans med nyare rätter, i menyn hittar du även det internationella köket, BBQ och ett gediget utbud av vegetarisk mat. Barn under 10 år har en egen special meny.

Thailand är välkänt för den färska och utsökta maten, men många som besöker Thailand behöver emellanåt en variation ifrån Thailändska köket, Gringos försöker fylla upp den platsen men garderar sig att vissa i sällskapet kanske inte är redo att undvara Thaiköket, från en partner restaurang bredvid, finns det utsökt thailändsk mat att beställa till samma bord, med ett bra urval av Thai favoriterna samt Isanmat från (nordöstra) Thailand.

För er som önskar kötträtter finns ett gott utbud av BBQ’s rätter att välja mellan, inklusive möra revbensspjäll eller Rib-Eye Stek. Välj till dina favorit sidorätter tex. majskolv, potatiswedges för en komplett måltid.

Vegetarianer tillgodoses också med hälsosammare alternativ, inklusive Chili con verduras, Tostada samt mix tallrikar.

Om du känner dig äventyrlig kan du krydda upp saker med några Thai-Mex-rätter som Massaman Burrito eller prova en Indisk-Mexikansk Curry Lamm Burrito eller Kyckling Tika Masala Enchilada.

Tex-Mex är inte komplett utan Margaritas, det serveras inte mindre än 14 olika uppfriskande Margaritas. Gringos har en av dom bästa happy-hours ön har att erbjuda 7 dagar i veckan mellan 14:00 – 19:00 fråga personalen om detaljer. Önskar du prova något lite ovanligare, testa Gringos egna version av vit eller röd sangria, Chi Chi (som en milkshake med en kick till det!) kanske en klassisk Pina Colada.

En härlig välkomnande atmosfär, utmärkt service, rimliga priser och god mat är anledningen till att Gringos Cantina har blivit en institution på Koh Samui.
 

Kök:

Internationell* Mexikansk* Thai*

Prisnivå (1-5): $$$

Plats och Kontaktuppgifter

Webbplats

166/79 Moo 2 Bophut, Koh Samui, Suratthani, Thailand, 84320

📞 077 962 353 081 892 1416

Reservationer
📞 077 962 353

 [email protected]

Öppet: 2:00 PM - 12:00 AM

Reservationer

(Inget svar inom 24h. Vänligen ring)

Anmäl Problem
Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta