Ko Tao - Lär om Ko Tao i Thailand

Den som åker till Ko Tao kan se fram emot ljumma vatten, vackra stränder, god mat och spännande äventyr för alla åldrar. Ön användes en gång som ett fängelse för politiska fångar. Den gången längtades det bort, men idag vill den som kommit till Koh Tao knappast åka hem! Livet på ön är typiskt thailändsk med värme och glädje i allt det som görs. Här finner du världens bästa dykning och möjligheten att snabbt lära dig utifrån din egen nivå. Efter en dag full av spännande upplevelser, ovan och under vattenytan, så blir det dags för öns nattliv som kan erbjuda allt från strandfest till romantisk middag under en stjärnbeklädd himmel.

Koh Tao, Thailand Koh Tao in Thailand Mae Haad Town
 

Hotell eller bungalow

På Koh Tao så bor man bekvämt, men det är viktigt att förstå att detta är en relativt orörd plats. Du bör inte förvänta dig det turistliv som man kan finna på andra håll i Thailand. Hotellen är mycket bekväma och man kan välja att bo mer avskilt i en bungalow. Här hos Thailandguide24 så får du givetvis hjälp med att finna rätt alternativ till rätt pris. Boendet är viktigt för man behöver sköna vilostunder mellan alla spännande aktiviteter. Den som tar barn med sig bör även betänka att det kan bli skönt med lite extra bekvämlighet i form av room service och annat som är en naturlig del av ett hotell.

Dykning - Koh Tao Dykning Ko Tao i Thailand sköldpadda - Koh Tao
 

Speciella utflykter och nattliv

Om man vill se lite mer än den lilla ön så kan man bege sig på båtturer till närliggande platser. Många väljer att åka till fullmånefesten på Koh Phangan som erbjuder en alldeles unik upplevelse. Det går speciella båtturer till detta evenemang så att man inte behöver övernatta på Koh Phangan för att få vara med. Man kan givetvis också ordna dykturer där man åker till unika platser som finns i vattnen runt ön. Om man vill festa på ön så ska man hålla utkik efter vad som erbjuds i de klubbar och barer som finns. Man kan sannerligen äta och dricka gott på Koh Phangan, och då det blir fest så är stämningen i topp och känslan magisk.

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta