Nattliv Koh Tao

Den som gillar omväxling och överraskningar kommer att gilla det nattliv Koh Tao har att erbjuda. Här finns allt från spontana strandfester till organiserade event. Man behöver inte slå på stora trumman för att ha kul. En drink i solnedgången vid Sairee Beach är en upplevelse som de flesta suktar efter. Om man inte är så intresserad av dans och rave så kan man uppsöka en sportklubb eller bar där man kan spela biljard och lyssna på musik på en volym som gör det möjligt att också prata med vännerna runt bordet.
 

Barer och klubbar

Längs med huvudstranden Sairee beach så finns det en massa trevliga barer. Här kan man sitta alldeles vid vågorna för den stillsammare typen av nattliv Koh Tao erbjuder. Vid strandens pir så finns det nattklubbar som håller öppet sent och där kan man få sitt festbehov stillat med råge. Ibland ges det särskilda event då en speciell DJ kommer att spela och detta får man reda på via flygblad eller genom att fråga på restauranger och barer. Mycket är spontant så det är inget man kan planera för långt i förväg.
 

Hilltop festen

Den som är sugen på en klassiker kan ta båten över till Koh Phangan för att vara med om Full Moon Party, men faktum är att det nattliv Koh Tao har att erbjuda också innehåller en unik fest, nämligen Hilltop festen. Detta är en fest som börjar med att man tillsammans med vänner promenerar upp till en glänta som ligger högt upp på ett berg. I denna glänta blir det sedan en fantastisk fest. Håll utkik efter flyers som talar om när nästa Hilltop Party går av stapeln och häng med upp på berget!

Spontana fester

Charmen med nattliv på Koh Tao är att det kan vara så spontant. Plötsligt drar en fest igång på stranden och det är inte så att man måste ha någon särskild inbjudan för att få vara med. Detta gör att du verkligen inte behöver planera så mycket inför semestern på denna ö. Ta kvällen som den kommer och häng på där det känns spännande och kul. Spontanitet och stort nöje väntar den som åker till Koh Tao!

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta