Lista ditt Thailand företag gratis eller välj ett attraktivt paket! 

Du måste vara lokaliserad eller verksam i Thailand. (För övriga Asien destinationer, besök AsiaGuide24)

Dessa är våra kategorier och de sorteras in i destinationer, lokal area, t. ex. typ av mat osv.

   •  Restauranger, Kaféer & Barer/pubar  (Ej tjej eller go-go barer)

   •  Golf organisatörer & Golf lektioner 

   •  Spa, Hälsa & Yoga

   •  Bröllops Fixare, Foto & Catering

   •  Dykcenter och Dykbutiker

   •  Aktiviteter - Saker att göra  T.ex. Turer, utflykter, saker att göra! (Inga resebyråer)


(Om du vill promota ett hotell, kontakta oss)
(Har du uthyrnings hus, lägenheter. läs mer här!)
 

Ditt företag i Thailand måste vara aktiv inom någon av dessa kategorier ovan,, då kan du lista det gratis vilket inkluderar bilder, google map med vägbeskrivning, egrn webbsida, telefonnummer, e-post och adress mm.)
Samt bli publicerad på fem webbplatser i 5 språk. Dom betalda paketen ingår fina artiklar skrivna på fem språk samt måmga fler fördelar.
 

"Om du inte är säker på att någon av dessa kategorier passar ditt företag eller om du har några frågor, skicka ett e-post och ta reda på mer. Vi kanske har något annat intressant för ditt företag"

"Om du arbetar som en resebyrå eller liknande och inte har dina egna utflykter, service, restaurang osv., eller på uppdrag av någon annan, kontakta oss!"
 

Dessa artiklar / listningar fungerar som en guide på våra webbplatser för besökare att hitta olika produkter eller tjänster, saker att göra och få mycket information samlat på ett ställe. Och naturligtvis hjälpa ditt företag att få fler kunder via internet. Dessa artiklar är utformade på ett neutralt sätt och fungerar mer som en guide.
 

Erbjudande...Betala för 1 år - Få 36 månader.

Kolla in betalda versionen. Detta får du extra i paketet!
 

 1. Betalda version inkluderar artiklar skrivna om din produkt eller tjänst som passar en av våra kategorier. Professionella författare skriver artikel på fem språk och håller en neutral ton. Dessa artiklar kommer att vägleda och hjälpa Thailand resenärer och lokal befolkningen. Artiklar kommer att finnas på Engelska, Svenska, Tyska, Ryska och Kinesiska.
   
 2. Ditt företag kommer att synas mer på våra webbplatser och internet, samt artiklarna kommer att nås ut på fler ställen på webbplatsen. Din artikel kommer vägleda resenärer att upptäcka nya saker eller finna intressanta saker för framtida semesterplaner eller under resans gång, var att besöka! vem du ska kontakta? var att äta! Vad ska man göra! och mycket mer.
   
 3. ThailandGuide24 webbplats ändvänder sig inte av reklam banners, men vi har ett flertal andra rese hemsidor som du får en gratis banner på, endast betal paket kunder. Banner storlek 250 x 250 pixels, du är fri att utforma din banner själv och skicka den till oss. "Behöver du hjälp att designa en banner, kostar det 1,500 THB"
   
 4. Företaget bakom ThailandGuide24 är Siam Sunflower Co, Ltd, som också driver en välgörenhets webbplats www.ThailandGuide24.org vi accepterar inte några utomstående donationer. Men en del av intäkterna från dessa paket kommer att gå till välgörenhet då igenom ditt företag, ditt företag kommer att synas tillsammans med din webbplats som en del av donationen samt stöd på denna välgörenhet sida. (Du kan vara anonym om du så önskar.)
   
 5. Vår husboknings webbplats www.rentalguide24.com, där kan kunderna visa intresse för vissa av dessa artiklar och kategorier. Om dom önskar mer information skickar vi vad dom efterfrågar.
   
 6. Vissa artiklar, bilder och information kommer att användas i kombination med ThailandGuide24 reklamkampanjer på Facebook, Google eller andra kanaler. Allt på ett professionellt sätt med exponering för oss båda!
   

Priset för detta paket är: 13,900 THB för första året. Nu ingår 36 månader
Pris för följande år:  6,900 THB

(Pris för omskrivning alla fem artiklar är 1,900 THB)


Listning / Artikel hur fungerar det! (Registrering är enbart på Engelska, artiklarna blir på fem språk)
 

 1. Registrera ett konto och fyll i alla uppgifter som krävs, e-postbekräftelse kommer att skickas till dig inom några minuter, aktivera ditt konto från e-posten (kolla skräpposten om ingen e-post har anlänt eller kontakta webbplatsen.)
   
 2. Logga in på ditt konto via Thailandguide24 hemsida, fylla i alla fält som krävs för att skapa en artikel. Det finns förklaringar som är markerade med ett (?) För extra hjälp, allt detta är en snabb och enkel procedur. (Obs! Om du behöver uppdatera eller redigera telefon, adress, öppettider, etc. kan det göras från ditt konto. Efter redigering, kommer din gamla information att visas tills vi godkänner de nya ändringarna som kan ta upp till 72 timmar.)
   
 3. Ha ett foto eller bild JPG, GIF, PNG redo (bredd 225 x höjd 150 pixels, maximal filstorlek 30 kb)
  Obs: Fotot kan inte innehålla någon text eller logotyp. Bilden du laddar upp ska vara associerad med din artikel/ företag för bästa resultat. (Foto Om du har problem att ladda upp, beskära eller ändra storlek, e-posta ditt foto tillsammans med ditt artikel-ID och vi laddar upp bilden). Vi har ett nytt bildverktyg, så enkellt och snabbt att lägga upp dina artikel bilder.
   
 4. Vi kontrollerar alla artiklar / listningar innan godkännande. Vi kan i vissa fall begära ytterligare dokument eller ringa dig. (Som företagets papper, Id-kort, pass, telefon eller elräkning.)
   
 5. Uppgradera till vårt betal paket är mycket lätt, e-posta ditt artikel-ID samt ytterligare information från punkt 8, 9 och 10 nedan. (Artikel-ID finner du, när du loggar in på ditt konto.)
   
 6. Om du bedriver varsamhet på flera platser i Thailand eller i något annat Asien land där vi finns, vänligen kontakta oss.
   
 7. Betald artikel / listningen kräver ytterligare information.
  E-posta till oss punkt (8, 9 och 10) försök samla allt i ett mail för snabbare hantering.
   
 8. För din artikel, behöver vi ett underlag från dig med stödord, historia, bakgrund, kanske några bra punkter för oss att ge till vår artikel författare, nyckelord kan vara exempel: gratis transfer, vilka språk företaget kommunicerar på, speciella rätter, hur länge har du varit i branschen, eller något annan bra. Du är också välkommen att ringa eller e-posta oss om du har frågor. (Ange ditt artikel-ID i e-posten.)
   
 9. E-posta oss en banner 250 x 250 pixels som laddas upp på en annan av våra webbplatser som lämpar sig för din kategori. Du får en länk skickad ,när din banner är på plats. "Behöver du hjälp att utforma en banner är vårat pris 1,500 THB" (Ange ditt artikel-ID i e-posten.)
   
 10. Skriv också vilken information du vill skall synas på välgörenhets webbplatsen t.ex. företagets namn och webbplats, personligt namn eller om du föredrar att vara anonym. (Skriv in ditt artikel-ID i e-posten.)
   
 11. För betalda artikel paket, ingår det också att vi sätter upp ditt konto. Det är förstås bra om du registrerar själv och fyller i alla uppgifter. Det är en ganska enkel och snabb procedur, om har problem med att ladda upp fotot, beskära eller ändra storlek laddar vi upp bilden, e-posta bilden med ditt artikel-ID.


  Skapa nytt konto "Obs! Endast på Engelska" Klicka här!

  Hantera mitt konto - Logga in!

“OBS! Vi är inte intresserade av några oseriösa förslag eller SEO optimering, vi försöker följa alla rekommenderade riktlinjer från sökmotorer och etik när det gäller samarbeten mellan hemsidor och företag. Har ni några frågor är ni välkomna att e-posta dom till oss!”

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta