Semester bostäder Pattaya

Trots att det inte är så bedövande vackert och obestridligt idylliskt som många andra strandresmål i Thailand är Pattaya landets mest besökta kustområde. Det finns gott om aktiviteter och sevärdheter, inklusive ett urval av bra museer och olika vattensporter. Det är emellertid kanske lite olyckligt att Pattayas starkaste dragningskraft är dess uteserveringar, go-go barer, girlie-barer och massageställen. Pattaya är till och med en rival till Bangkoks red light district.

Men som tur är har Pattaya en helt annan sida också. Nyligen har staden gjort stora ansträngningar för att bli av med sitt rykte som ett resmål för fest och prostitution. Pattaya har börjat locka paketresenärer och även barnfamiljer. Fast den spektakulära naturliga skönheten hos de thailändska öarna saknas, kompenserar Pattaya för det med ett stort urval av boende och i stort sett alla typer av vattensporter (och andra sporter) man kan tänka sig.

Boendet varierar från billiga vandrarhem och pensionat till affärshotell och lyxresorter. Det finns något Pattaya har gemensamt med andra thailändska strandresmål: att vara populär bland långtidsresenärer. Pattaya har ett stort urval av långtidsboende, såsom hus och lägenheter. Många av dessa (gäst)hus för långtidsuthyrning ligger i Soi Buakhao området, i Soi Honey Inn och Soi LK Metro. Det kan dock vara svårt att hitta sådant boende på nätet. De flesta av dem har inte någon webbsida och de kommer inte heller upp på de populära bokningssajterna. Det är därför bäst att bara komma dit och fråga om det finns något ledigt - oftast finns det något att hyra. På så sätt kan du också ta en titt runt boendet och se hur det ser ut med egna ögon. Bokning på nätet alltid innebär trots allt en viss risk.


Hyr ut ditt semesterboende


(Klicka på bilden för läsa mer)

Vi söker uthyrnings objekt i Pattaya, Thailand samt runt om i Asien. Gratis att lägga upp sina hus, lägenheter.

Läs mer här!
 

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta