Hyr hus, lägenhet i Phuket

Phuket som är Thailands största ö, ligger mer än 80 mil söder om Bangkok i tropiska Andamansjön. Den är så stor att den i själva verket är en egen provins och ordet "Koh" lämnades ute ur namnet - Koh betyder ö på thailändska.

Phuket är ett av de mest populära tropiska strandresmålen i detta hörn av världen, hem till kristallklart vatten och färgglada korallrev, och med spektakulära solnedgångar och vackra stränder. Eftersom turismen har gjort Phuket till den rikaste provinsen i Thailand kan du förvänta dig att boendepriser där återspeglar denna status. Priserna är i allmänhet lite högre än de är på fastlandet, vilket dock inte innebär att de är oöverkomliga - det är trots allt fortfarande Thailand.

Det finns många fantastiska stränder på Phukets kust och många av dem har magnifika resorter. Men att bo i en resort kanske inte är vad du är ute efter - i så fall kan du istället välja att hyra ett hus eller bungalow. Dessa finns tillgängliga för både kort- och långtidsvistelser. Fullt möblerade hus med två till tre sovrum kan hyras på några veckor upp till flera månader, i allmänhet kostar de mellan 7000 och 10000 baht i månaden. Kom bara ihåg att du sannolikt måste betala ett par månaders hyra i förskott. Dessa hus ligger dock inte nära stranden. Andra hus som kan hyras är lyxvillor. De ligger oftast närmare stranden, men är därför mycket, mycket dyrare. På plussidan är i all fall att ju längre du stannar desto lägre pris per natt blir det - längre vistelser ger dig rabatt.


Hyr ut ditt semesterboende


(Klicka på bilden för läsa mer)

Vi söker uthyrnings objekt i Phuket, Thailand samt runt om i Asien. Gratis att lägga upp sina hus, lägenheter.

Läs mer här!
 

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta