Sevärdheter Railay Beach

Mellan Ao Nang och Krabi i sydvästra Thailand så finner vi Railay Beach. Det här området är en halvö som har en fascinerande miljö och natur. Det går inte att köra ut på ön med bil för den har blockerats från fastlandets av branta klippformationer. Det här betyder att man måste åka båt för att komma hit och det här är verkligen en välsignelse. Railay Beach har nämligen förblivit det vackra paradis platsen alltid har varit och den som tycker om lugn och natur ska ta chansen att åka hit.

Orörd natur

De flesta som åker till Railay Beach kommer för att få se den vackra och i stort sett orörda naturen. Med hjälp av vandringsleder så kan man ta sig omkring och se mer av halvön. Man kan finna laguner och hemliga platser där bara aporna och de exotiska fåglarna för väsen. Det krävs dock en del energi och planering om man ska vandra omkring så det gäller att vara utrustad för detta både mentalt och rent praktiskt.

Kulturupplevelser

Railay har ju inga museer eller annat som man skulle kunna beskriva som kulturliv men man kan ändå uppleva den thailändska kulturen på plats. Du kan till exempel delta i matlagningskurser och så kan du få klassisk thailändsk kroppsvård och yoga i det spa som finns på plats.

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta