Thailands fantastiska Hotell

Så du åker ska till Thailand och är redo att välja det mest episka hotellet som kommer att fungera som grund för din semester? Du kan skratta dig lycklig – alla alternativen är lika olika som de är fantastiska!

Du hittar många hotell som använder sig av de dramatiska och naturliga vyerna - vilket gör din upplevelse både unik och spännande. Kanske kommer du att njuta av din frukost på en veranda som ligger uppe på klipporna över havet. Eller kanske kommer du till och med att bo i ett rum gjort av bambu som står på styltor i havet, så att du kan dingla med benen från din veranda över det klarblå vattnet i den Thailändska viken.

Handla tills du storknar i Bangkok, och kom sedan tillbaka till ditt snygga boutiquehotell för att lägga upp dina fötter på bordet och dricka en kokosnötcocktail, innan du går ut på en middag bestående av Pad Thai, mango och klibbigt ris. Ta en dagstripp till vattenfall och små byar i djungeln och återvänd sedan till din bambu-cabana intill floden, för att smutta på en passionfruktsmoothie samtidigt som du lyssnar på ljudet från de sjungande Tokay-geckona.

Oavsett om du är där för att skaffa en dyklicens och bara vill ha ett bekvämt rum att komma tillbaka till i slutet av en dag vid havet, eller letar efter en all inclusive-anläggning där du kan spela golf och hänga på spaanläggningen (prova berömd thailändsk massage!), så har Thailand allt. Från utsmyckade rum till enkla. Från respekterade hotellkedjor till vänliga familjedrivna pensionat. Du kommer att uppskatta thailändarnas utmärkta service och även vara nöjd med den komfort du kan förvänta dig av de spektakulära boendena i Thailand.

Se till att du lokaliserar ditt hotells andehus: en utsmyckad, miniatyrhelgedom (nästan som ett dockhus, men med många andra avsikter) dessa vackra andehus skapas av respekt för de lokala andarna som hänger kvar vid byggandet av en byggnad. Gå och offra rökelse eller blommor till andarna i det land som du kan kalla ditt hem under hela din semester.

 

Fler hotellartiklar

 

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta