Hitta ditt hotell i Bangkok

 

 

 

 

Hotell i Bangkok

Bangkoks gator erbjuder några av världens mest fantastiska turistattraktioner. Det här är en stad som inte liknar någon annan, och när man ska välja hotell i Bangkok så ska man tänka på att staden inte är liten. Det är inte så att man promenerar från en sida till en annan så det kan vara smart att bo där man kommer att röra sig mest. En del tycker att alla turistaktiviteter i Sukhumvit-kvarteren är toppen medan andra vill komma bort från detta. Oavsett vad dina preferenser är så kommer du att finna det bästa hotellet i Bangkok!

Centralt läge

Om man vill ta sig omkring i Bangkok med metro och även till fots så ska man välja ett hotell i Bangkok som ligger centralt. Här finns det många fina alternativ och det kan vara väl värt att se lite närmre på flera av dessa. Har man nära till en metrostation så kan man ganska lätt ta sig från stadens centrum till olika områden med shopping och till de marknader som öppnar under helger. Det kan vara så att vissa hotell i centrala Bangkok ligger i tätt trafikerade områden och då kanske man hellre bor en aning längre bort för att få en park och lite grönt att se från sitt hotellfönster.

Budget eller lyx

Man kan verkligen bo billigt i Bangkok och det motsatta är också sant. Det man ska komma ihåg är att man kan få rätt hög standard för en mindre peng så man ska verkligen inte acceptera vad som helst bara för att man vill spara. För den som ska resa vidare med enbart en ryggsäck på ryggen så kan billigare budgethotell vara den bästa lösningen. Vill man ha lite mer lyx med pool och andra bekvämligheter så får man se på hotell i högre prisklass men det måste som sagt inte kosta skjortan.

Nära flygplatsen

Den som ska resa vidare till Pattaya och som vill ha nära till flygplatsen Suvarnabhumi kan se på hotell i Bangkok i industriområdet Bangna. Här finns det flera intressanta alternativ som håller hög klass och som gör det enklare att resa vidare för att se mer av Thailand. Numera så är Don Muang flygplatsen en mycket liten flygplats och i närheten av denna så finns det gott om hotell som kan passa affärsresenärer. Här finns det inte mycket shopping och underhållning men hotellen är mycket bekväma med goda alternativ för måltider.

Friluftsliv i Bangkok

För den som vill se parker så kan området Chatuchak vara det bästa alternativet. Det här är även adressen för den spännande Chatuchak marknaden som bedrivs på helger. Här kommer du förstås att njuta av shopping, och i parkerna Chatuchak Park och Rod Fai Park så kan man hyra paddelbåtar, roddbåtar, kajaker, segelbåtar och även cyklar för lite skönt friluftsliv i Bangkok. Bor man på hotell i Bangkok i detta område så finns det även gott om utomhusmarknader där man kan handla inhemska produkter och ingredienser.

 

Fler hotellartiklar

 

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta