Samui Golf Holidays

Idag är det många som åker till Thailand för att spela golf och Koh Samui är en av de bästa destinationerna för den som vill kombinera en semester i paradiset med nöje på golfbanan. Koh Samui golf.com holidays är ett företag som ser till att det blir enkelt för dig att spela golf under semestern i Thailand. De har specialiserat sig på golfpaket där allting ingår, även transport till och från ditt hotell. Du kan välja mellan Santiburi Samui Country Club eller Royal Samui Golf and Country Club för smidig golf på Koh Samui.

Santiburi Samui Country Club

Samui Country Club ligger på kullarna vid Koh Samuis norra kust. Det här är en golfbana med 18 hål som har byggts för att leva upp till mästerskapsstandard. Banan slingrar sig uppför kullarna på ett dramatiskt vis med stora höjdskillnader. Det här betyder att du som spelare får en rejäl utmaning samtidigt som utsikten är fenomenal. Det här är verkligen en golfbana som kan rekommenderas och Koh Samui golf.com ordnar allt så att du får så mycket tid som möjligt på greenen.

Royal Samui Golf and Country Club

Ditt andra val med hjälp av denna golftjänst på Koh Samui är Royal Samui Golf and Country Club. Denna bana ligger i bergen ovanför Chaweng och Lamais stränder. När du golfar så kommer du att ha utsikt över stränderna och en stor del av ön. Det gäller dock att fokusera på banan som på ett naturligt sätt rör sig upp och ner. Här kan den som gillar golf verkligen få en utmaning, och den som mest följer med för att titta på kan njuta av en underbar naturupplevelse.

Om golftjänsten

Koh Samui golf.com holidays Co. Ltd är Koh Samuis första golfservice och de har erbjudit sina tjänster sedan 2003. Det här är ett företag som sätter kunden i fokus och du kommer att få fin service från det första samtalet tills du är tillbaka på hotellet igen. Koh Samui golf.com kan ordna det allra mesta och om du bokar i god tid så kan du få fina rabatter. Den största fördelen med denna golftjänst är just att du slipper ordna med allting själv. Det blir mer tid till golfen och mer tid till allt annat som du vill uppleva under din semester i Thailand. Dra även nytta av andra prisvärda utflyktspaket som Koh Samui golf.com kan hjälpa dig med.

Plats och Kontaktuppgifter

Webbplats

SAMUI GOLF.COM HOLIDAYS Co., Ltd. 45/21 Moo 3, Maenam Koh Samui, Suratthani 84330, Thailand

📞 +66 (0) 89 874 2735

Reservationer
📞 +66 (0) 89 874 2735

 [email protected]

Öppet: 7:00 AM - 7:00 PM

    Skicka förfrågan

Anmäl Problem
Fler Golf Lektioner i Koh Samui

Golf Lektion Koh Samui Golf Academy
Koh Samui

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta