Phuket Golf Holidays

Det spelar ingen roll om du redan är fullkomligt galen i golf eller om du mest funderar på att testa denna populära sport, den thailändska ön Phuket har det som krävs för att ge dig en fantastisk golfupplevelse! På ön så kommer du att finna underbara golfbanor och med en golfservice som Phuket Golf Holidays så kan du boka green fees och särskilda golfpaket redan innan du sätter dig på planet till Thailand. Det här är mycket smidigt och det spar dig tid då du väl är på plats. Välj den här typen av golfservice på Phuket för kompletta golfpaket och fördelen med att få hjälp av personal som talar engelska.

När man vill spela golf i Thailand så är Phuket ett av de allra bästa alternativen för här finns det så gott om fina banor. Det här är ju en tropisk ö och det gör att man finner golfupplevelsen minst sagt surrealistisk. När du dessutom kan spela på banor som är på mästerskapsnivå så är det klart att det hela känns spännande och unikt. Välj bland häftiga banor som den som ligger på Blue Canyon Country Club, Laguna Phuket Resort and Hotels golfbana, Loch Palm Golf Club, Mission Hills Golf Resort och Spa, Phuket Country Club eller kanske Red Mountain Golf Club.

Du bokar enkelt din bana med ett golfföretag i Phuket direkt online eller via telefon. Du ska kunna få hjälp med hämtning från ditt hotell, och oavsett om du väljer egen transport eller ett komplett golfpaket där allting ingår så finns det pengar att spara genom att anlita en effektiv golf service. Det ska inte finnas några restriktioner för hur lång tid i förväg som du kan boka din golfupplevelse på Phuket. Betalningar kan man göra i förväg eller samma dag beroende på vilken golftjänst som man väljer och det ska gå bra att betala med kreditkort eller med kontanter.

Plats och Kontaktuppgifter

Webbplats

Halo Leisure Products Co Ltd 7/75 Moo 5, Vichit Songkram Road (near golfbanan Loch Palm golf course) Kathu, Phuket 83120, Thailand

📞 +6676322188

Reservationer
📞 +66848523380

 [email protected]

Öppet: 7:00 AM - 6:00 PM

    Skicka förfrågan

Anmäl Problem
Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta