Golf i Pattaya

Pattaya Golf Arrangörer • Lektioner • Golfbanor


 

Numera så är det många svenskar som åker till Thailand med golf som huvudattraktion. Golf i Pattaya är en gedigen upplevelse och här kan man verkligen tala om variation och ett utbud som vänder sig till alla nivåer och behov. Det här betyder att man kan behöva lite hjälp för att komma fram till rätt lösning och inte slösa tid på att hitta rätt bana när man väl är på plats. I och med att Pattaya ligger så nära Bangkok Suvarnabhumi flygplatsen så är det många som väljer detta område för golfresor till Thailand.

Golf och avkoppling

När man nu reser så pass långt bort så är det klart att man ska få mer än golf för pengarna och det får man med råge i Pattaya där man kan uppleva sol och bad och allt annat som hör en thailandsemester till. Det går alltså bra att resa i sällskap med folk som inte är så intresserade av golf i Pattaya och ändå uppleva att man får gott om tid för sitt golfintresse utan att de som är med blir sura. När man inte befinner sig på greenen så kan man njuta av livet i paradiset där det är varmt och behagligt.

Populära golfbanor

Bangpra Golf Club

Sedan 1958 så har denna mästerskapsbana erbjudit golf av högsta klass. Här spelar man i djungeln och banan erbjuder helt klart en utmaning. Har man familj med sig så kan de njuta av zoot som ligger alldeles i närheten.

Chonburi Century Country Club

Spela golf bland ananasfält och njut av en bana som för det mesta ger dig gott om plats. Det här är också ett bra val för den som bor i Bangkok eftersom man når golfbanan inom 35 minuters bilväg från huvudstaden.

Laem Chabang International

Det här är en av Thailands finaste golfbanor. Man kan välja mellan berg, sjö och å-layout. Det är designern Jack Nicklaus som har sett till att Laem Chabang erbjuder spelare en fin utmaning och ett golfminne som värmer när man är tillbaka i vardagen. Dra även nytta av klubbhuset som är riktigt väl utvecklat med all tänkbar service.
 

Fler Golf Organisatörer i Pattaya

Golf Organisatör East Coast Travel & Golf Tours
Chonburi ,Pattaya

Golf Organisatör Pattaya Golf Vacations
Chonburi ,Pattaya

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta