Golf i Chiang Mai

Chiang Mai Golf Arrangörer • Lektioner • Golfbanor


 

Om du undrar varför någon skulle vilja spela golf i Chiang Mai så har du verkligen missat att det här är en av Thailands vackraste platser att besöka. Det var länge så att den som kom för att golfa i Chiang Mai inte fann så stor variation men detta har förändrats. Idag är golf i Chiang Mai ett utmärkt val för den som reser med sällskap där det finns flera personer som inte är så intresserade av att spela. Barnfamiljer kan verkligen dra nytta av det behagliga klimatet och alla spännande attraktioner som finns att uppleva och se.

 

En behaglig golfupplevelse

I Chiang Mai så kan man verkligen dra nytta av väder och klimat som inte är för varmt och svettigt. Det här gör det behagligt att spela golf. De flesta av golfbanorna omkring staden ligger inom en timmes avstånd så man får god variation genom att helt enkelt bo i Chiang Mais centrum. Alternera golfen med att besöka historiska platser, vattenfall, floder och annat som hör den storslagna naturen till.

Populära golfbanor

Chiang Mai Green Valley Country Club

Den här golfbanan ligger bara 15 minuter från staden och här spelar man i ett magnifikt landskap omgiven av berg. Banan är väl omskött och en härlig upplevelse.

Alpine Golf Resort

Det här är ett bra val för barnfamiljen eftersom det handlar om en resort där det finns aktiviteter för alla åldrar. Det tar cirka 30 minuter att nå Alpine från Chiang Mai.

Gassan Khuntan Golf & Resort

Den som vill ha en utmaning ska välja Gassan Khuntan som har designats av Mr Pravit Reang-Po. Banan ligger en timme söder om Chiang Mai och är en del av en resort. Ska inte förväxlas med Gassan Lake City Golf Club som ligger mycket närmre Chiang Mai och som passar bra för alla typer av golfare.

Lanna Golf

Om du vill spela tillsammans med thailändare så ska du välja denna bana som är lokalbefolkningens val. Lanna ligger cirka en kvart från Chiang Mais centrum och är ett utmärkt val för den som vill spela golf i Chiang Mai.
 

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta