Bröllop på Ko Tao

Bröllops Fixare på Koh Tao • Fotografer • Catering


 

Om du planerar ett bröllop på Koh Tao så är det enda du inte får glömma att ta med dig kameran! Det här blir ett minne för livet och inget annat bröllop kommer att skapa så magiska bilder som detta. Eftersom Koh Tao är en ö som lockar till dykning så kan man kombinera sin vigsel med en fantastisk dyksemester. Det spelar ingen roll om man kan dyka eller inte. Här finns det kurser som är anpassade till den kunskapsnivå som man har. Bröllopet på stranden kan alltså följas av en smekmånad där det enda man funderar på är hur mycket man älskar varandra och vilket unikt djur och växtliv som finns under ytan vid Ko Taos kust.

Ett unikt bröllop

Då man väljer att hålla bröllop på Koh Tao så kan man vara säker på att det hela blir till en unik upplevelse. Man kanske väljer att åka ensamma eller att ta med sig närmsta familjen. Den som kommer med kommer helt klart att uppskatta att den traditionella bröllopsceremonin i Sverige ratades för en kritvit strand i Thailand. Stämningen är avslappnad och härlig då en ljum bris far genom palmerna som omger förberedelserna för vigseln. Även om bröllop på Koh Tao inte är lika vanliga som på andra håll i Thailand så har man ön god erfarenhet av hur ceremonin och festen kan ordnas på ett smakfullt sätt.

Fotografering

För att man alltid ska komma ihåg hur vackert bröllopet var så kan man se till att en professionell fotograf tar hand om fotograferingen. Detta går att ordna på plats eller så väljer man att själv filma och fota så gott det går. Se till att alla som är med kommer med på olika bilder då ni förbereder er och då festplatsen ställs i ordning. Detta kan sedan bli till ett vackert digitalt album som alla som inte kunde komma med på resan får kika i.
 

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta