Restauranger i Ko Tao

Restauranger • Kaffe • Barer • Pubar
 

Det var länge så att maten som serverades på Koh Tao var tämligen medioker. Detta accepterades av de som kom för att dyka och uppleva den orörda natur som finns på denna ö. Den orörda naturen återstår, men den mediokra maten har bytts ut mot en massa spännande maträtter. Numera kan restauranger på Koh Tao erbjuda smaker och dofter från världens alla kök. Efter en lång och härlig dag i vattnet så kan du stilla hungern med delikatesser som är mycket prisvärda. Här finns något för alla, oavsett om man vill ha klassisk thailändsk mat eller rätter från Medelhavets länder.

Från Thailand till Bagdad

Det är mycket spännande att besöka de restauranger Koh Tao stoltserar med. Att det har skett en förändring under de senaste åren råder det ingen tvekan om. Här kommer du numera att finna delikata fiskrätter som tillagas på thailändskt, italienskt eller fransk vis. Om du känner mer för en mellanösterntallrik så kan du även få fatt i denna. Världens alla kök är representerade i Koh Taos restauranger och det är en fröjd för alla sinnen att slå sig ned vid ett bord för att stilla törst och hunger.

Enkel mat på stranden

Man kan även finna goda alternativ för lunch och mellanmål som man kan inta direkt på stranden. En härlig fruktdrink serverad direkt ur en ananas eller kokosnöt känns som ett måste om man har åkt på semester till Thailand och det är klart att man finner detta på Koh Taos stränder. Det finns enklare matställen där man snabbt får fatt i något fräscht som man kan äta direkt på stranden eller ta med sig på dykutflykten. Olika stilar på restauranger på Koh Tao gör att man alltid finner något som passar för stunden.

Middagar i månskenet

Om man vill uppleva något verkligt romantiskt så ska man uppsöka de restauranger som ställer ut sina bord vid stranden. Det är en fantastisk upplevelse att sitta under bar himmel och njuta av färska rätter. Till detta beställer man in ett gott vin, thailändsk öl eller vatten med is som kyler skönt i nattvärmen. När man är ett helt gäng så kan man dra nytta av att välja restauranger på Koh Tao som har ett varierat kök där det finns något för alla.
 

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta