Golf i Bangkok

Bangkok Golf Arrangörer • Lektioner • Golfbanor


 

En resa till Thailands huvudstad är ett äventyr. Här finns det så mycket att se och uppleva och för många så kanske golf i Bangkok inte är det första man tänker på men faktum är att det här är en riktigt bra destination för den som älskar att spela golf. Det finns mer än 20 seriösa golfbanor i och omkring staden, och genom att boka särskilda golfpaket så kan man se till att skräddarsy sin semester omkring golfintresset.

 

Välj rätt bana

När det finns så många alternativ så kan det förstås vara svårt att veta var man ska börja. Därför kan det vara smart att få hjälp med att välja bana. För golf i Bangkok så bör man kontakta en golftjänst som skapar unika golfpaket utefter de behov som man har. Det här gör att man får en bana som passar i svårighetsgrad och att man inte behöver fundera på saker som om man kommer att få plats eller inte. Dessutom så kan golftjänster erbjuda ordentliga rabatter så att man sparar pengar på sin golfsemester.

Populära golfbanor:

Bangkok Golf Club

Här finns det en bana på 18 hål och en bana på 9 hål. 18 hålsbanan har Asiens enda vattenfall-hål och man kan även erbjuda unika egenskaper som en green-ö samt en tee-ö. Bor man i centrala Bangkok så ska det inte ta mer än 40 minuter att ta sig till banan.

Muang Kaew

Muang Kaew är den golfbana med 18 hål som ligger närmast Bangkoks centrum. Hit tar man sig på en havtimme och banan passar bra för olika nivåer. Man ska dock se till att boka i förväg. Banan är populär och under helger så kan det bli svårt att få plats om man inte har bokat i god tid.

Navatanee Golf Club

Den här golfbanan har cirka 30 år på nacken och kan anses vara en riktig klassiker. Hit kommer man då man vill spela golf i Bangkok i vackra omgivningar där man känner historiens vingslag samtidigt som man svingar loss med golfklubban…

Thana City Golf Club

Här finner vi en riktigt bra driving range och Thana City Golf Club huserar även världsberömda David Ledbetter Golf Academy. Banan är en utmaning och den inkluderar unika vyer och miljöer som gör den väl värd ett besök. Dessutom så har den ett mycket smart system för att leda bort vatten vilket gör den till ett självklart val för golf i Bangkok under regnsäsongen.
 

Fler Golf Organisatörer i Bangkok

Golf Organisatör cuegolf.com by CUE Holidays
Dok Mai ,Bangkok

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta