Koh Samui Golf Academy

Många funderar på att lära sig spela golf. Golfen har blivit så populär i Sverige att sporten inte längre kan anses vara en lyxsport som bara är till för några få. Numera så kan vem som helst komma igång, men handen på hjärtat, vem har tid för detta i vardagen då man har så mycket annat att stå i? Den som ska resa till Koh Samui kan se fram emot en semester som är avkopplande och mycket spännande. På Koh Samui kan man ta golflektioner och äntligen lära sig spela. Det finns också golflektioner på Koh Samui som riktar sig mot den som redan spelar och som vill förbättra sin swing.

Unika golfpaket

Det finns lite olika val för golf på Koh Samui och beroende på vilken bana du hamnar på så kommer det att finnas möjlighet till lektioner som är anpassade till din nivå. Det bästa är att du kontaktar en golfservice som kan skräddarsy lektionerna utefter ditt schema. Ett exempel på detta är Koh Samui Golf Academy som leds och drivs av kanadensiske Robin Mulholland. Med den här typen av tjänst så kan du öva tillsammans med ett proffs och rikta in dig precis på det som du behöver hjälp med. Det här är effektivt och mycket roligt. Glöm inte bort att golflektioner på Koh Samui inkluderar en helt underbar miljö där du kommer att slappna av i värmen och uppleva en glädje av att spela i en minst sagt surrealistisk miljö. Du kan öva på driving range eller ge dig ut på bana, det hela är upp till dig, din tidsram och budget.

Spela så mycket som du har lust med

Man kan lägga hela dagar på golfen eller nöja sig med någon timme här och där. Är man seriös och engagerad så går det även bra att lägga upp ett program som sträcker sig över flera dagars tid. När det handlar om golflektioner på Koh Samui så råder det ingen stress, det här är en golfsemester i Thailand när den är som bäst!

Plats och kontakt information

Webbplats

Koh Samui Golf Academy 28/14 Moo 3, Bophut Koh Samui, Suratthani 84230, Thailand

📞 + 66 (0) 80 387 4228

Reservationer
📞 + 66 (0) 80 387 4228

 [email protected]

Öppet: 7:00 AM - 5:00 PM

    Skicka förfrågan

Anmäl Problem
More Organisers in Koh Samui

Golf Organisatör Samui Golf Holidays
Chaweng ,Koh Samui

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta