Golf i Koh Samui

Ko Samui Golf Arrangörer • Lektioner • Golfbanor


 

Den som funderar på golf på Koh Samui har ett fantastiskt äventyr att se fram emot. Den här ön kan erbjuda flera olika golfbanor som vänder sig till nybörjare såväl som proffs. I och med att naturen är så storslagen så kan man säga att det faktiskt är roligt på riktigt för den som inte bryr sig så mycket om golf att följa med på en runda. Därför kan man se att golf på Koh Samui är en upplevelse för hela familjen såväl som för vänner där intresset för golfsporten varierar.

 

Magnifika Santiburi

Santiburi Country Club erbjuder en komplett bana som har erbjudit fantastisk golf på Koh Samui sedan 2003. Banan ligger lite högre upp i Samuis bergiga terräng vilket ger en utsikt som är fenomenal. Det kan vara en utmaning att spela i uppförsbacke och på greens som slingrar sig i den branta terrängen, men det här är ett äventyr som de flesta uppskattar. Nu ska det dock påpekas att greens är väl tilltagna så det är inte omöjligt att hålla ordning på bollarna. Klubben har bekväma omklädningsrum och erbjuder även en restaurang där man kan äta gott och vila efter en spännande golfrunda.

Bophut Hills

Bophut Hills är en nyare bana där man har 9 hål att tillgå. Banan ligger nära Chaweng och det gör den till ett utmärkt alternativ för den som vill spela en kort stund på morgonen eller kanske på eftermiddagen. Här får man en avslappnad och skön golfstund i en miljö som tar golfen till helt nya höjder.

Man kan också öva golf på Koh Samui på driving ranger. Det finns två som ligger nära Chaweng, Bophut och Maenam. Därmed kan man verkligen se att en golfsemester till Koh Samui kan inkludera allt som man behöver för att förbättra sitt spel och för att njuta av en golfupplevelse som är mycket annorlunda den som man annars är van vid.
 

Fler Golf Organisatörer i Koh Samui

Golf Organisatör Samui Golf Holidays
Chaweng ,Koh Samui

Fler Golf Lektioner iKoh Samui

Golf Lektion Koh Samui Golf Academy
Koh Samui

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta