Golf i Hua Hin

Hua Hin Golf Arrangörer • Lektioner • Golfbanor
 

Till Hua Hin kan man åka som passionerad golfresenär för här finns det banor som heter duga. Vill man spela golf i Hua Hin så ska man noga undersöka möjligheterna för att inte missa golfpärlorna då man är på plats. Golfen är så populär på plats att man drog igång en golffestival som arrangeras normalt i Augusti-September. Det var inte den första festivalen av sitt slag i Hua Hin och det förväntas bli till fler golffestivaler för att framhäva sporten på ön.

Här är några av de bästa banorna på Hua Hin som du bör se närmre på redan innan du har kommit fram…

Imperial Lakeview

Den här golfbanan har 36 hål och den är mycket stor. Här kan man förvänta sig spännande och utmanande spel. Den som kan sin golf vill inte missa tillfället men banan är också väl anpassad till den som inte har spelat så länge så det går bra att komma i grupp där nivån på spelet varierar.

Palm Hills Golf and Country Club

Om man bor i Hua Hins centrum så är den här banan ett bra val då den ligger inom 10 minuters resväg. Här finns det utmaningar som till exempel vatten, och banan är ett populärt val för de som kan sin golf och som gillar en utmaning.

The Eagle Golf Club

Som namnet antyder så får man från denna golfbana fantastisk utsikt över havet som vore man en örn uppe i det blå. Banan hette tidigare Milford Hua Hin och den erbjuder smala fairways som kan vara en fin omväxling till Hua Hins mästerskapsbanor.

Black Mountain

Det här är en av de bästa banorna för golf i Hua Hin. Här kan man tala om supersnabba greens och brant spel. Det kan vara smart att ta med sig lite extra bollar för spel på Black Mountain!

Banyan Golf

Banyan är en nyare golfbana som ligger nära Hua Hins centrum. Här får man förstaklassens golf och alla bekvämligheter som man kan tänkas behöva i samband med spelet. Ett måste för den som kommer för att spela golf i Hua Hin!

Golf organisatör

Det finns möjlighet att boka ett bekvämt golfpaked med en golf organisatör, som sköter allt från tee-off tid, transporter och kanske ger ett och annat golftips eller om behöver hyra golfklubber. Ofta sparar man både tid och en slant.
 

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta