Golf i Phuket

Phuket Golf Arrangörer • Lektioner • Golfbanor


 

Om man vill spela golf i paradiset så är det golf på Phuket som gäller! Här finns några av Thailands bästa golfbanor och en miljö som gör att man lätt förlänger sin vistelse. I och med att man kan kombinera golfen med sol, bad och dykning så blir golfsemestern till Phuket något man aldrig kommer att ångra. Kropp och själ mår bra och så får man golfminnen för resten av livet.

Golfbanor

Numera så finns det en hel del alternativ för golf på Phuket och det lär blir fler för intresset är stort. Det kan förstås diskuteras, men många menar att Blue Canyon Country Club är den allra populäraste golfbanan på Phuket. Banan ligger i en dalgång med utsikt över Phukets kullar. Här har flera mästerskap spelats och banan har blivit belönad med priser för att den är så bra. En annan populär golfklubb är Banyan Tree Golf Club som har 18 hål och som ligger på den västra sidan av ön. Den äldsta banan på ön är Phuket Country Club som etablerades 1989. Det här är en otroligt vacker bana där man kan spela på 9 hål.

Många av öns golfbanor har tagits fram med tanke på den naturliga miljön vilket gör dem till ett sant äventyr. Därför kan man med glädje bege sig till fler än en under en semester till ön för att få uppleva en stor variation av svårighetsgrad och den känsla som omger spelet.

Caddies

När man talar om golf på Phuket så kan man inte bortse från fenomenet Caddies som är världsberömt. Det här är golfvärdar som hänger med som stöd då man spelar. På banor som Phuket Country Club så kan det vara obligatoriskt med ett helt gäng Caddies som ser till att man får skugga och så glada tillrop förstås då man lyckas med spelet. Caddies är kvinnor och de erbjuder det som thailändarna kallar för sanuk nämligen en rolig och glad känsla som förgyller spelet.
 

Fler Golf Organisatörer i Phuket

Golf Organisatör Phuket Golf Holidays
Kathu ,Phuket

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta