Golf i Thailand

Thailand Golf Arrangörer • Lektioner • Golfbanor

Om du är ute efter den perfekta golfsemestern så har du förstås krav om saker som ska fungera. Det kan vara så att det kommer med familjemedlemmar som inte alls förstår tjusningen med golf och då är det viktigt att det finns gott om andra aktiviteter i samband med golfen. Dessutom så kanske du vill ta chansen att utveckla ditt spel genom träning på driving range och eventuellt coaching av ett proffs. Allt det här finner du i Thailand och det är förstås därför som golf i Thailand har blivit så populärt. Att spela i ett härligt klimat gör gott för både kropp och själ, och du slipper gnäll från folk som egentligen inte vill vara med eftersom de ligger på stranden och slappar…

 

Golf för alla nivåer

Man måste inte vara proffs på golf för att njuta av golf i Thailand. Faktum är att man inte alls måste ha tagit i en golfklubba förr för att komma igång på en thailändsk bana. Det finns nämligen gott om golftjänster där du kan lära dig spela golf i den takt som du är intresserad av. Intensivkurser gör det möjligt att lära sig och dra igång en verklig golfrunda samma dag medan andra kurser ger dig chansen att kombinera solsemester och utflykter med din vilja att lära dig att golfa. Om man kommer i blandat sällskap så kan den som redan kan spela lära sig mer utifrån sin nivå medan andra i sällskapet tar det hela från grunden. Det är verkligen finurligt och ett sätt att få hela familjen med på noterna.

Golfbanor

Nästan varje thailändsk stad har ett antal golfbanor i närheten. Det här betyder att du kan räkna med en gedigen golfsemester oavsett om du väljer en ö eller en ort nära Bangkok. Även norra Thailand kan erbjuda professionella golfbanor så du kan kombinera golfspel med att upptäcka ett vackert och kulturrikt land. Det finns små och stora golfbanor samt driving ranger där du kan öva din swing. En del banor tillhör större klubbar och resorter vilket innebär att du får tillgång till mat och underhållning för de som inte vill golfa. Det är viktigt att du ser närmre på lite olika banor innan du bokar. En del är mycket populära och då kan det bli trångt under tidpunkter när både turister och lokalbor vill spela.

En perfekt golfsemester

En perfekt golfsemester ser förstås lite olika ut beroende på vem man är men då du åker till Thailand så kan du räkna med en perfekt upplevelse. Här finns det så gott om banor, klubbar och golftjänster att du lätt kan skräddarsy din semester så att du får så mycket golf som du har lust med. Golftjänsterna är bra på så vis att de kan hjälpa dig att pricka in rätt bana samtidigt som du får fina rabatter. I och med att du kan välja proffsbanor eller satsa på något som är lite enklare så finns det alltid rätt utmaning för din nivå. Mellan spelen så vilar du förstås upp dig med god mat, dryck, underhållning och så bad i kristallblått vatten förstås!
 

Golf Organisatörer i Thailand

Golf Organisatör Phuket Golf Holidays Phuket Golf Holidays
Kathu , Phuket

Golf Organisatör cuegolf.com by CUE Holidays cuegolf.com by CUE Holidays
Dok Mai , Bangkok

Golf Organisatör Samui Golf Holidays Samui Golf Holidays
Chaweng , Koh Samui

Golf Lektioner i Thailand

Golf Lektion Koh Samui Golf Academy Koh Samui Golf Academy

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta