Sevärdheter Pattaya

Det tar bara omkring 2 timmar att köra till Pattaya från Bangkok. Pattaya är ett område som kombinerar vacker natur med allt det som turister är ute efter under en thailandsemester. Läget i den thailändska gulfen är idealiskt och Pattayas uteliv är känt för att erbjuda spännande aktiviteter. Faktum är att det en gång gick så vilt till att vissa drog sig för att komma hit men så är det inte längre! Numera så kan man säga att platsen är lika intressant för familjer som för singlar, och man kan helt klart får en lugn och skön semester på Pattayas stränder.

Naturupplevelsen

Pattaya har varit en turistattraktion under flera årtionden och en viktig orsak är förstås den vackra naturen. Här får man mysiga stränder som erbjuder lugna vatten. Om man ger sig ut med båt från dessa stränder så når man snabbt ögrupper som är spännande att upptäcka.

Det kulturella

Den som vill se alla Thailands monument och historiska platser får planera in många resor till landet eller kanske helt enkelt besöka Mini Siam i Pattaya. Här får man en bra överblick och man lär sig mycket på en plats. Det finns förstås många kulturella byggnader där man kan se statyer och ett aktivt kulturliv. När man vill handla med sig unika produkter så ska man besöka en marknad där man kan botanisera i allt från märkliga maträtter till lokala hantverk.

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta