Mae Phim - Om Mae Phim i Thailand

Laem Mae Phim är en liten och anspråkslös stad på Thailands östkust, som ligger ungefär en två timmars bilresa söderut från Bangkok. Det är faktiskt inte så mycket mer än bara en väg i stället för en verklig by. Men Laem Mae Phim är en underbar stranddestination. Det är känt för sina många kilometerlånga sandstränder, dess kulturella omgivningar och dess fantastiska skaldjur. Vägen som utgör Laem Mae Phim är kantad av stranden och byn har restauranger och barer på ena sidan och boende och butiker på den andra.Staden har blivit en oerhört populär tropisk destination bland skandinaver. Det finns flera skandinaviskt ägda boende i stan.

Aktiviteter

Laem Mae Phim är den perfekta platsen för en avslappnad och stressfri strandresa. Det saknar de stora folkmassorna som andra badorter i Thailand har, men erbjuder dock samma fantastiska kvalitet på stränder, mat och skaldjur.

De flesta besökare kommer till, och stannar i Laem Mae Phim för att njuta av att spendera tid på stranden och utforska det omgivande området. I närheten finns attraktioner som Khao Pra Tun-templet, Klong Pla Kang-vattenfallet, tropiska öar som Koh Talu och Koh Samet och inte mindre än tio golfbanor.

Var du ska sova

Staden har ett trevligt urval av hotell och resorts, välutrustade med faciliteter som pooler, bungalows, spa och / eller restauranger. Många boende drivs av skandinaver.

 

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta