Hyr semesterboende i Bangkok

Bangkok som är en av världens största och mest besökta städer har boende av alla typer. Från billiga pensionat till ultramoderna och lyxiga hotell kan du som besökare hitta det som passar din resestil och även din budget. Eftersom Bangkok liksom resten av Thailand är ett populärt resmål bland expats och självständiga backpackers, finns det också en massa hus, lägenheter och bostadsrätter för uthyrning. Längre vistelser är populära i Bangkok och det märks.

Att hyra hus, lägenhet eller bostadsrätt är utmärkta alternativ till att bo på hotell. Även om hotell oftast är bekväma och avsedda för att göra din vistelse så smidig som möjlig (för det pris de tar), så är det nästan alltid billigare att hyra en bostad på längre tid och det innebär också bra bekvämlighet. Om du hyr sådant boende i Bangkok får du tvätta och laga mat själv, men du sparar också pengar.

Många av husen som finns att hyra i Bangkok är i thailändsk stil. Det finns dock även hus i expat-stil tillgängliga. Bangkok har en stor expat befolkning, vilket förklarar det stora antalet västerländska hus. Även högre klassens thailändare tycks föredra västerländska hus. Det finns bokstavligen tusentals hus att hyra i Bangkok. De flesta av de modernare och nyare husen finns i förorterna, ofta i grindområden, vilka mestadels är konstgjorda bostadsområden uppförda av någon rik byggpamp. Dessa förortsområden är rymliga, lugna och utrustade med massor av bekvämligheter, inklusive simbassänger, gym och lekplatser.

Husen i Bangkoks centrum är i allmänhet flera decennier gamla, men det finns vissa nyare också. Eftersom marken är dyrare i centrum är husen där lite dyrare att hyra jämfört med i förorterna. Det finns också ett flertal bostadsområden i Bangkoks centrum som ofta består av en liten samling hus omgivna av en mur.


Hyr ut ditt semesterboende


(Klicka på bilden för läsa mer)

Vi söker uthyrnings objekt I Bangkok, Thailand samt runt om i Asien. Uthyrnings webbplatsen är proffsig och seriös samt gratis att lägga upp sina hus, lägenheter.

Läs mer här!
 

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta