Semester bostäder Chiang Mai

Chiang Mai är en av Thailands stora höjdpunkter och har smeknamnet "Nordens Ros". Det är den femte största staden i Thailand och är ett enormt populärt ställe bland expats, ryggsäcksluffare och matälskare. Med ett läge bland grönskande omgivningar och mellan vackra berg erbjuder denna stad både en flykt till naturen, en superb matscen och en livfull kultur.

Chiang Mai är ett populärt turistmål så det kommer inte som någon överraskning att det finns mycket boende där. Det finns faktiskt mer än 250 hotell att välja på i staden, förutom dussintals andra boenden såsom pensionat och bed & breakfast, samt hus och lägenheter för långtidsuthyrning. Generellt är allt boende i Chiang Mai ganska prisvärt, med undantag av lyxresorter. Men även lyxresorterna är inte speciellt dyra jämfört med motsvarigheter i andra städer och länder runt om i världen.

Långtidsuthyrning är i särklass det billigaste sättet att bo i Chiang Mai, och i resten av Thailand för den delen. Även om budget-pensionat och vandrarhem också är mycket prisvärda så får man mer avskildhet i hus eller lägenheter. Och genom att laga din egen mat kan du också spara pengar.

Många av de bästa lägenheterna och husen för långtidsuthyrning finns i nordvästra Chiang Mai och omgivande Chiang Mai University, men det finns även vissa i andra områden i staden. När du letar efter logi i Chiang Mai, glöm inte att tänka på elkostnader. För det mesta är lägenheter och hus mycket välutrustade och det finns luftkonditionering, TV, kylskåp, parkering, fönster och ofta även Wi-Fi, som ibland debiteras separat.

Chiang Mai förtjänar att utforskas och att vistas där under en längre tid är alltid en bra idé. Det finns en stor expat och backpacker-befolkning, som visar vilken fantastisk stad det är för längre vistelser.


Hyr ut ditt semesterboende


(Klicka på bilden för läsa mer)

Vi söker uthyrnings objekt i Chiang Mai. Thailand samt runt om i Asien. Gratis att lägga upp sina hus, lägenheter.

Läs mer här!
 

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta