Beacher Koh Chang

I Koh Chang så finner man den orörda naturen och här kan man verkligen uppleva det vackraste som Thailand har att erbjuda. Koh Changs stränder är vackra, rena och platser där man aldrig har tråkigt. Det är nu man ska bege sig till stränderna i Koh Chang för platsen håller helt klart på att bli en turistmagnet för turister från hela världen.

Bailan

Om man promenerar en kvart från Tha Namn så når man denna lugna strand där man kan njuta av tysta sköna dagar i skuggan. Här är det grunt och stranden är mjuk och mysig att vistas på.

Tha Nam Beach

Du kanske har hört talas om “Lonely Beach”, den ensamma stranden vilket är ett annat namn på Tha Nam Beach. Det här namnet fick denna Koh Chang strand för att den brukade vara så folktom och enslig. Den var helt enkelt drömmen för den som var ute och luffade med en enkel ryggsäck på ryggen. Stranden är fortfarande en magnet för unga singlar och numera så pågår det en hel del festande här med musik på hög volym under kvällstid. Under dagtid så är det dock fortfarande lugnt och en mysig plats att bada och sola på.

Bang Bao Beach

I närheten av en traditionell fiskeby så finner vi Bang Bao. Hit kommer man inte i första hand för att simma utan för att njuta av vattensporter som dykning. Här kan du också fiska eller bara snorkla och se på det rika djurlivet som döljer sig alldeles under ytan.

Khlong Prao

Khlong Praos gyllene strandremsa är en dröm för många. Här finns det palmer med kokosnötter och för barn så är det enkelt att leka i vattenbrynet då det inte blir djupt alltför snabbt.

Than Mayom

Than Mayom har fördelen, eller kanske nackdelen, av att vara fri från turistattraktioner. Stranden är full av klippor och sten och vattnet är inte det typiskt klara som annars är normen på Koh Chang stränder. Trots att man inte får den där klassiska strandupplevelsen så är Than Mayom värt ett besök just för att det är så vackert och lugnt på platsen.

Kai Bae

För lyx så ska man bege sig till Kai Bae. Här kan man njuta i goda vänners eller familjens sällskap. Sola och bada, hyr kanot eller kajak eller ge er ut för att dyka längsmed en av de bästa stränderna i Koh Chang.

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta