Ska vi gifta oss i Thailand?


Ska vi gifta oss i Thailand?
 

Det kan kännas lockande att åka långt bort för att i lugn och ro knyta banden på en vacker sandstrand. Thailand är ett populärt resmål för de som vill gifta sig långt bort i ett klimat som verkligen gör gott. Nu finns det förstås frågor omkring den här typen av bröllop, och föräldrar och vänner kanske invänder då de menar att det här trots allt är en händelse då de vill vara med. För att besluta om man ska gifta sig i Thailand eller inte så bör man fundera på följande saker.



Kan familj och vänner komma med?
 

I vissa fall så kanske det inte måste bli någon debatt. Om man ändå tänkt sig ett mycket litet bröllop så kanske närmsta familjen och några utvalda vänner kan komma med. I Thailand kan man finna riktigt billigt boende som samtidigt är bekvämt och romantiskt, och som inkluderar all den service man behöver för det lilla bröllopet.
 

Om man inte får med sig familjen så kanske de kan acceptera en mindre ceremoni hemma i Sverige och sedan vackra bilder och film från bröllopet i Thailand. Här får man helt enkelt försöka finna en lösning som inte leder till ilska och sorg som man sedan får äta upp för resten av livet.
 

Budget
 

Det kan tyckas dyrt att åka så långt bort för att gifta sig, men för många så blir detta faktiskt en besparing. Allt det som man vill ha till bröllopet kan man få i Thailand. Saker som sminkning, massage, fotografering, musik och mer blir billigare och det gör att man kan få allt det som man drömt om. Det är få bröllopsbilder som slår de som man tar i solnedgången på en strand i Thailand. Om man istället för en stor fest i Sverige väljer att resa bort så behöver det alls inte bli dyrare och samtidigt så kan man uppleva att man får ut bra mycket mer för pengarna.
 



Det tekniska
 

Det är alltid bäst att ta hand om alla papper i Sverige innan man åker. Rent praktiskt så kan man ju vigas hemma i Stadshuset och enbart satsa på ceremoni och fest i Thailand. Mycket kan ske spontant på plats, men det är också smart att boka så snart man kan vad gäller plats, tid och saker som fotografering så att man inte blir besviken då man kommer fram och upptäcker att hårstylisten är fullbokad. Det är också klokt att ha några dagar innan bröllopet att vila upp sig och att njuta av Thailands unika spa-verksamhet för att verkligen komma i form och se riktigt fräsch ut på bröllopsbilderna.
 

« Visa alla poster
Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta