Lamai Strand

Lamai Beach är den näst populäraste stranden och även om den ibland kan vara full av aktiviteter så får man aldrig samma turistiga känsla som i Chaweng. Längs med stranden kan man se större klippblock och om man beger sig till den norra delen av denna strand så finner man just små klippor samt tropisk skog. Besök klipporna som fått namnen Grandmother och Grandfather. De är turistattraktioner som folk från hela världen kommer för att beskåda.

 

Lamai Beach Koh Samui Beach - Lamai

Även Lamai stranden har gott om hotell, restauranger och shopping. Det finns boende för olika prisklasser. Stadens centrum ligger på gångvägs avstånd från stranden så man kan lätt ta en paus från vilandet vid vattnet. Vill man besöka Chaweng så tar det cirka 20 minuter att ta sig dit med öns röda bilbussar. Det går förstås bra att åka taxi men det blir dyrare. För den som vill se mer av ön så är ett smart alternativ en hyrbil som man kan ha för några dagar eller under hela vistelsen. Lamai passar väl för olika åldrar och här finns det ett gott utbud av vattensporter som till exempel jetski.

Lamai Beach Walking Street är en upplevelse både dagtid och kvällstid. Här är gatorna smala och samtidigt så pågår det en massa aktiviteter. Klädesbutiker samsas med restauranger längs vägen och det kan vara svårt att bestämma sig för var man ska äta sin lunch när allting ser så inbjudande ut. De är duktiga på att hålla rent och snyggt i denna by vilket är mycket trevligt för alla som kommer på besök.
 

Fler Stränder/Beacher Ko Samui

Chaweng Strand
Silver Sand Strand
Bophut Strand
Choeng Mon Strand
Big Buddha Strand
Meanam Beach
Bangrak Strand

Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta