Thai Garden Chaweng Beach

Thai Garden ligger på en sidogata i centrala Chaweng (Bakom Islanders restaurang) En restaurang full av öns lugna charm och god thaimat. Man kan sitta i mysiga bambu salas, Thai Garden är inte bara ett utsökt ställe att prova traditionella thailändska maträtter, Thai Garden specialiserar sig även på genuin tillagad Isanmat från nordöstra Thailand. Lägre priser är svårt att hitta i Chaweng.

Förvänta din måltid att serveras både snabbt och fräscht, vänlig service och fantastiska rätter. Prova gärna traditionell Larb, eller håll dig till thailändsk BBQ, nudlar eller mango och papaya sallad. När du beställer kan du skräddarsy starkheten vad som passar dig – glöm ej säga till personalen om du gillar det starkt!

Det finns något för alla inklusive barnen, barnmeny finnes med inriktning på det västerländska köket, och blir någon uttråkad finns det en spännande minigolf bana med krokodiler, väderkvarn och grotta alldeles bredvid restaurangen.

Låt dig inte tro att den avslappnade atmosfären tummar på servicen, personalen är uppmärksam och maten är högt rankad på Samui. Den autentiska papaya salladen verkar vara en av de "måste prova rätter” och jämfört med priserna på huvudgatan är det ganska otroligt att Thai Garden serverar så väl tilltagna portioner till ett så lågt pris.

Maten förbereds i det öppna köket, vilket du kan följa medans du kopplar av med en kall dryck, i den tropiska och avslappna atmosfären hjälper dig att njuta fullt ut av din semester och restaurang besök.
 

Kök:

Isan* Thai*

Prisnivå (1-5): $

Plats och Kontaktuppgifter

Webbplats

166/99 Moo 2 Bophut, Koh Samui, Suratthani Thailand 84320

📞 077-962-353

Reservationer
📞 081-892-1416

 [email protected]

Öppet: 12:00 PM - 23:00 10:30 PM

Reservationer

(Inget svar inom 24h. Vänligen ring)

Anmäl Problem
Upphovsrätt © 2024 ThailandGuide24.se - Med ensam rätt. Siam Sunflower Co., Ltd. Webbkarta